Gelekte foto’s tonen mogelijk televisie en soundbar van OnePlus

23 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-tv-lek-1

Er zijn foto's gelekt waarop we mogelijk de OnePlus TV kunnen aanschouwen. Op de foto's is ook een verrassing te zien in de vorm van een soundbar voor onder de tv. Over de soundbar is tot op heden nog geen informatie gelekt.

Is dit de OnePlus TV?

Als het goed is onthult OnePlus deze week, op de 26ste, zijn nieuwe producten voor de komende maanden tijdens een evenement in India. De producten die tijdens deze presentatie onthuld worden, zijn bedoeld voor de markt aldaar. De smartphones komen in elk geval onze kant op, maar over de televisie zijn we momenteel minder zeker. Dat neemt niet weg dat het interessant is om te zien waar OnePlus mee aan komt zetten. Zo zijn er dit weekend foto’s gelekt van de OnePlus TV, inclusief een soundbar van het Chinese merk.

Op de eerste foto zien we de tv van voren, inclusief de soundbar (het logo van de fabrikant is duidelijk zichtbaar). Op de tweede foto zien we de tv van achteren, terwijl de derde foto de al eerder onthulde afstandsbediening laat zien. Op de foto van de tv met soundbar zien we links onder het kastje tevens een subwoofer liggen. Het kan natuurlijk zijn dat iemand zelf het logo van OnePlus op de soundbar geplakt heeft, maar dat is op dit moment onzeker. Waarschijnlijk horen we deze week dus meer over de OnePlus TV.

Reacties (0)