Eredivisie Live HD vanaf vandaag bij UPC

06 augustus 2010 1 Minuut 0 Reacties
logo_eredivisielive

Klanten van UPC met een abonnement op Eredivisie Live en een HD abonnement kunnen vanaf vandaag (6 augustus) alle wedstrijden uit de Eredivisie live en in HD te bekijken. Vandaag bereikten Eredivisie Live en UPC daarover overeenstemming. De wedstrijden worden op kanaal 220 in HD uitgezonden. Voor klanten zonder een HD abonnement, maar met een abonnement op Eredivisie Live, verandert er niets.

Alle beelden van de Eredivisie wedstrijden, zowel de rechtstreekse beelden als de samenvattingen, zijn voor klanten van UPC met een HD abonnement via Eredivisie Live 1 in HD te zien. Daarnaast zendt Eredivisie Live vanaf de kwartfinales ook de UEFA Europa League in HD uit.

In de loop van het seizoen 2010 / 2011 wordt de UPC On Demand dienst ‘Wedstrijd Gemist’ verder uitgebreid met Video on Demand (VOD) content. Voetballiefhebbers hoeven dan echt niets meer te missen. Via Wedstrijd Gemist krijgen zij namelijk onder meer toegang tot de volledige herhalingen van de wedstrijden, de samenvattingen, een verzameling van vele historische wedstrijden en vele specials. Recent kondigden UPC en Eredivisie Live een uitbreiding aan van het Eredivisie Live pakket met onder andere de KNVB Beker live en Jupiler League live.

Het tarief voor een Eredivisie Live abonnement, inclusief eredivisie Live HD, is € 12,50 per maand. UPC is daarmee de goedkoopste aanbieder via de kabel van Eredivisie Live.

Reacties (0)