Epson lanceert MegaPlex 3LCD projectors voor de iPad, iPhone en iPod

29 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Megaplex-Epson-iPhone

Wat is er nou mooier dan de de video's en foto's die je op je iPad, iPhone of iPod hebt staan weer te geven op een groot scherm? Met de Epson MegaPlex projectors wordt dit zeer eenvoudig. Een met zeer eenvoudig bedoelen we ook zeer eenvoudig want er komen geen kabels aan te pas. Schuif je iOS apparaat in het daarvoor bestemde dockingstation aan de achterzijde van de projector en de beelden kunnen weergegeven worden.

Wanneer je tablet, smartphone of muziekspeler aangesloten is op de projector wordt deze ook automatisch opgeladen. Beiden modellen ondersteunen ook verschillende ‘TV-out’ geactiveerde applicaties, wat inhoudt dat je bijvoorbeeld streaming Uitzending Gemist content direct via de projector weer kunt geven. Ook zijn beide modellen uitgerust met de 3LCD techniek voor levendige en rijke kleuren. De MegaPlex MG-850HD heeft een HD-Ready 720p resolutie en een helderheid van 2.8000 lumen, terwijl de MegaPlex MG-50 beschikt over een 540p resolutie en een helderheid van 2.200 lumen.

Verder krijg je twee ingebouwde 10 Watt luidsprekers en een microfoon ingang om bijvoorbeeld een presentatie te geven. Qua aansluitingen beschikken de modellen over USB (voor weergave van slideshows of instant play van een PC of Mac), HDMI en VGA. De MegaPlex MG-850HD zal te koop zijn voor 800 dollar terwijl je voor de MegaPlex MG-50 700 dollar neer moet leggen. Of en wanneer deze projectors naar Nederland komen is nog niet bekend.

Bron: ecoustics

Reacties (0)