Epson lanceert EH-TW5200 en EH-TW490 projectoren

02 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
EH-TW490-Epson

Epson kondigt vandaag de nieuwe EH-TW5200 aan, een speciaal voor videogames ontworpen projector met een nieuwe 'fast mode' ten behoeve van een minimale vertraging.

De EH-TW5200 is volgens de fabrikant ideaal voor gamers die op zoek zijn naar een groot scherm voor gebruik met hun videogamesconsole en biedt heldere Full HD 2D- en 3D-game-beelden. De ‘fast mode’ moet zorgen voor weergave van supersnelle videogames zonder enige vertraging. De hoge contrastverhouding van 15.000:1 moet donkere, schaduwrijke scènes en game-beelden optimaal weergeven. Bovendien moeten de gelijke White en Colour Light Output van 2.000 lumen en Epson’s 3LCD-technologie ervoor zorgen dat content altijd goed bekeken kan worden zonder in het donker te moeten zitten.

De EH-TW5200 is tevens één van Epson’s eerste gamingprojectoren waarmee gebruikers content, zoals foto’s, video en muziek, direct van hun smartphone of tablet kunnen afspelen door middel van de MHL-poort. De EH-TW5200 is compatibel met de oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave, die afzonderlijk wordt verkocht. Dankzij de RF-connectiviteit (Radio Frequency) kan deze lichtgewicht bril tot op 10 meter van de projector worden gebruikt.

Naast een projector voor de gamers onder ons kondigt Epson de EH-TW490 aan, de volgende generatie in de HD-Ready projectorserie. Deze 720p thuisbioscoopprojector is het enige model in zijn segment dat zowel verticale als horizontale correctie tot maximaal 30 graden biedt. Met behulp van de keystone-correctie kun je het beeld uitlijnen, ongeacht de hoek van de projector. Deze draagbare HD-Ready projector kan vrijwel overal worden opgesteld. Daarnaast beschikt de projector over White en Colour Light Output van 3.000 lumen en Epson’s 3LCD-technologie. De contrastverhouding van het model is 12.000:1.

Advertentie

De Epson EH-TW5200 en EH-TW490 zijn vanaf september beschikbaar voor een prijs van respectievelijk 899 euro en 559 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)