Eigenaren Logitech Harmony Link krijgen gratis Harmony Hub

10 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
Logitech-Harmony-Link

Logitech vervangt het in 2011 geïntroduceerde Harmony Link-systeem gratis met de Harmony Hub, ook voor klanten zonder garantie.

Gisteren schreven we nog dat Logitech het Harmony Link-platform vanaf 16 maart 2018 stopzet en dat alleen eigenaren van de Link die nog garantie hebben een gratis Harmony Hub ter vervanging krijgen. Dat zorgde voor nogal wat kritiek en dus heeft Logitech nu besloten iedereen die een Link heeft te voorzien van een gratis Harmony Hub.

Logitech vervangt het in 2011 geïntroduceerde Harmony Link-systeem met de Harmony Hub. De systemen bieden vergelijkbare mogelijkheden, maar de hub biedt naast de bediening van av-apparatuur via infrarood ook de mogelijkheid om smarthome-producten te bedienen. Eigenaren van een Harmony Link kunnen begin volgend jaar een e-mail van Logitech verwachten met instructies over het vervangen van de apparatuur. Hiervoor hoeft de klant nu geen garantie meer te hebben.

Logitech heeft op de eigen website ook een faq met vragen en antwoorden over de situatie gezet. Daarin geeft het bedrijf uitleg over waarom het gestopt is met de ondersteuning van de dienst. Zo blijkt dat het bedrijf stopt omdat er een belangrijk encryptiecertificaat afloopt. Daarbij geeft Logitech aan dat het bedrijf al sinds 2015 gestopt is met de verkoop van de Link en dat er nog maar weinig mensen gebruik van maken.

Lees ook onze review van de Logitech Harmony Elite met Harmony Hub

Reacties (0)