Eerste commerciële 3D Blu-ray release komt deze zomer

17 april 2010 1 Minuut 0 Reacties
cloudymeatballs3d

De Duitse tak van Sony Pictures Home Entertainment heeft aangekondigd dat ze op 1 juni de 3D Blu-ray versie van de animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs (Het regent gehaktballen) zal lanceren, naast de traditionele 2D versie.

Dit komt als een verrassing voor velen aangezien het te verwachten was dat Sony Panasonic en Samsung zou volgen in het koppelen van films aan 3D hardware. Deze 3D films zouden exclusief verkrijgbaar zijn bij de aankoop van bijvoorbeeld een 3D TV of 3D Blu-ray speler. Het lijkt er dus op dat we dit jaar toch nog drie 3D Blu-ray releases kunnen verwachten aangezien ook de officiële FIFA World Cup 3D highlights BD en Disney’s A Christmas Carol dit jaar nog gereleased gaan worden.

Waarschijnlijk door de extra ruimte die nodig is voor de 3D film zullen er weinig extra features op de disc staan. Alles wat je extra krijgt zijn de 3D trailer van Monster House en Open Season, plus extented scenes. Wel krijg je natuurlijk de mogelijkheid voor een Nederlandse soundtrack en ondertiteling.

In Nederland komt de film waarschijnlijk ook los in de winkels te liggen, naast de gekoppelde verkoop met een Sony 3D TV. De prijs in Duitsland is 29 euro. Hier zullen we er niet ver vanaf zitten.

Bron: Home Cinema Choice

Reacties (0)