EA brengt games naar Samsung Smart TV’s

14 november 2012 1 Minuut 0 Reacties
EA-games-samsung

Samsung is op dit moment dé fabrikant als je op zoek bent naar het meeste uitgebreide en aantrekkelijke Smart TV platform. Samsung heeft een enorme hoeveelheid applicaties in haar eigen app store staan en voegt daar regelmatig interessante nieuwe apps aan toe. In de VS is het bedrijf nu een samenwerking aangegaan met de bekende game ontwikkelaar EA.

EA games voor Samsung Smart TV’s

EA heeft onlangs al twee games in Samsung Apps gelanceerd; Monopoly en The Game of Life. Deze twee games zijn de eersten van een hele serie aan games die op het Smart TV platform van Samsung moet verschijnen. Het mooie van de spellen is dat ze bediend kunnen worden middels een Samsung smartphone of tablet en dat ze gebruikmaken van de bewegingssensor van deze mobiele apparaten. Daarvoor moet je echter wel een extra (gratis) applicatie downloaden op je mobiele apparaat. Dat alles kost wel wat want per game wordt 10 dollar gevraagd.

Nederland

Of en wanneer de EA games ook voor Nederlandse gebruikers van een Samsung smart TV beschikbaar gesteld worden is nog niet duidelijk.

Meer nieuwe apps

Nederlandse gebruikers hebben overigens sinds kort wel toegang tot een Spotify applicatie en de Uitzending Gemist app voor Samsung Smart TV’s.

Via: Engadget

Reacties (0)