Doe mee en win een Philips 55PUS7354 (The One) TV ter waarde van 655 euro

10 juli 2020 1 Minuut 48 Reacties
Philips-Performance-The-One-2

Ben jij op zoek naar een nieuwe televisie die over alles beschikt wat je vandaag de dag op een premium tv mag verwachten? Doe dan mee met onze actie en je maakt kans op een 55-inch Philips The One.

Prijsvraag – win een nieuwe Philips tv!

Samen met PlatteTV hebben we een leuke actie op touw gezet. Je kunt namelijk een nieuwe televisie van Philips winnen. Het gaat om de 55-inch 55PUS7354 lcd led tv. Deze tv wordt ook wel ‘The One’ genoemd en dat heeft een reden. Dit model komt namelijk met alles dat je zoekt in een televisie; een krachtig audiosysteem, Ambilight-verlichting, de 4k-resolutie, Android TV en een strak design. Het is dan ook ‘The One to Watch’.

Wil jij kans maken op deze televisie, beschikbaar gesteld door PlatteTV? Dan moet je antwoord geven op onderstaande vraag.

PlatteTV heeft 10 winkels in Nederland en nabij Belgie, waar je terecht kunt voor persoonlijk advies en demonstraties.  In welke plaats heeft PlatteTV (nog) geen winkel?

Advertentie
  • A. Amsterdam
  • B. Groningen
  • C. Rotterdam
  • D. Breda

Het antwoord kun je invullen op onze actiepagina. Eenmaal ingevuld met het juiste antwoord maak je automatisch kans op deze televisie.

PlatteTV is de grootste TV-specialist in Nederland met honderden TV’s en audio producten in het assortiment. Je ontvangt altijd de beste deal en hebt keuze uit alle topmerken zoals Samsung, LG, Philips, Sony, Yamaha, Sonos en Denon. Dankzij 50 jaar ervaring, eigen bezorging en installatie ontvang je ook altijd de beste service. Kom langs in een winkel om de nieuwste TV’s, soundbars en speakers in het echt te ervaren. Er staat altijd een specialist klaar om een demonstratie te geven en al jouw vragen te beantwoorden. Al de  winkels zijn 7 dagen per week geopend. Met echte winkels en een online webshop is PlatteTV altijd in de buurt. Ook online zitten de specialisten klaar op de chat, whatsapp of mail om alle vragen te beantwoorden. Ga naar PlatteTV voor meer informatie.

Reacties (48)