Acties Beeld Gesponsord door Hisense

Doe mee en maak kans op een Hisense 55U7QF QLED TV

24 juni 2021 4 Minuten 0 Reacties
Hisense

Wil je deze zomer nog genieten van een indrukwekkende beeldkwaliteit om bijvoorbeeld de EK-finale of de Olympische Spelen echt te beleven? Dan is dit een actie waar je blij van wordt. Samen met Hisense geeft FWD namelijk een 55U7QF QLED TV weg. Wat je moet doen om kans te maken lees je hieronder.

Hisense 55U7QF

De Hisense 55U7QF is een Quantum Dot (QLED) ULED-televisie. Dit model beschikt over de nieuwste innovaties op het gebied van beeld en geluid, en natuurlijk de 4K-resolutie. De Quantum Dot-technologie zorgt bijvoorbeeld voor dynamische en natuurlijke kleuren met een hoge helderheid. Daarnaast is de achtergrondverlichting voorzien van local dimming. Het licht van elke zone kan afzonderlijk worden geregeld, in duizenden helderheidsniveaus. Dit zorgt voor diep zwart en intens wit, zonder overvangen van licht.

Met de Dolby Vision HDR-technologie worden de details van video optimaal aangepast waardoor meer details zichtbaar zijn. Ook HDR10 en HLG worden ondersteund. Hisense gebruikt een technologie voor het inschatten en compenseren van bewegingen (MEMC) om snelle en bewegende beelden duidelijk en vloeiend weer te geven. Met de gepatenteerde Backlight Scanning technologie en Smooth Motion moeten zowel sportbeelden als games haarscherp weergegeven worden. Voor een optimale audioweergave beschikt de tv over Dolby Atmos-geluid.

Win een Hisense 55U7QF QLED TV

Wil jij kans maken op deze nieuwe QLED TV van Hisense? Beantwoord dan onderstaande vraag. Het antwoord vind je op de website van Hisense. Onder alle inzendingen met het juiste antwoord verloten we een gloednieuwe tv. De actie loopt tot 8 juli 2021 en de winnaar zal op 9 juli bericht van ons ontvangen.

Deze winactie is voorbij! We feliciteren Theo Tomasila mijn zijn nieuwe tv!

 

Wedstrijdreglement

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle prijsvragen van 360 Publishing  B.V. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

Actievoorwaarden en spelregels prijsvragen.
1. Prijsvragen worden uitgeschreven door 360 Publishing B.V. gevestigd te Beuningen. Op prijsvragen zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan prijsvragen is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een prijsvraag.
4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.
5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
6. De looptijd van de prijsvraag staat aangegeven in de beschrijving van de prijsvraag.
7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een prijsvraag persoonlijk geïnformeerd via het emailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
10. 360 Publishing B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal 360 Publishing B.V. hiervoor zorg dragen.
14. Medewerkers van 360 Publishing B.V. zijn uitgesloten van deelname.
15. De persoonsgegevens die in het kader van prijsvragen worden verkregen, worden alleen gebruikt door 360 Publishing B.V. en de partij/merk waar 360 Publishing B.V. in de prijsvraag mee samen werkt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door 360 Publishing B.V.
17. 360 Publishing B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de 360 Publishing B.V. per e-mail via ons contactformulier. U ontvangt zo snel als mogelijk via e-mail een reactie.

Voor het gebruik van persoonlijke data door ons en derden verwijzen we graag naar ons privacybeleid.

Reacties (0)