Denon DBP-4010UD high-end Blu-ray speler

04 november 2009 1 Minuut 0 Reacties
DBP-4010UDCI

Terwijl Marantz de instap niveaus probeert te bereiken met haar laatste release heeft concurrent Denon (wel van hetzelfde moederbedrijf) ervoor gekozen om een nieuwe high-end Blu-ray speler op de markt te brengen, de DBP-4010UD. De techniek van deze speler is afgeleid van de reference class DVD-A1UD, het vlaggenschip van Denon. De DBP-4010UD speelt alle mogelijke schijven af zoals Blu-ray, SACD, DVD-Audio en DVD's, welke hij gelukkig kan upscalen naar een Full HD kwaliteit.

De afspeelkwaliteit is verzekerd door een hele reeks technieken met – voor de meeste onder ons – niets zeggende namen als Direct Mechanical Ground Construction, multi-layer construction en SVH mechanism drive. De vierde generatie Denon Link belooft jitter en artifacts te verhelpen en wanneer gecombineerd met een Denon receiver zorgt Denon Link voor een optimale prestatie.

Op het gebied van video zijn de analoge en digitale video circuits gescheiden om de meest betrouwbare video playback te waarborgen en technieken als DNR en DPIC (Denon Pixel Image Correction) zouden de beelden zo goed moeten polijsten dat je versteld zal staan dat dit op jouw TV weergegeven kan worden.

De DBP-4010UD is een Blu-ray speler met Profile 2.0 ondersteuning, een ethernet aansluiting voor toekomstige updates en toegang tot BD-Live en Web Control support. Verder beschikt de speler over een kaartlezer en ondersteuning voor een hele rits aan formaten als AVCHD, DivX, JPEG en MP3 tot WMA, AAC en WAV.

Reacties (0)