Denon brengt YouTube Leanback naar 3D Blu-ray spelers

19 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
YouTube-leanback

YouTube op zich is natuurlijk geen nieuwe functie op Smart TV's en Blu-ray spelers, maar YouTube Leanback is een relatief nieuwe applicatie die het bekijken van YouTube video's net zo eenvoudig maakt als kijken naar TV. Denon heeft vandaag een firmware update aangekondigd voor haar DBP-2012UD en DBP-1611UD 3D Blu-ray spelers die deze functie mogelijk maakt.

YouTube Leanback biedt een eenvoudigere interface dan de standaard YouTube applicaties en maakt van YouTube jouw eigen persoonlijke TV zender. Leanback zegt het eigenlijk al; je kunt achterover hangen en YouTube zorgt ervoor dat de video’s die jij leuk vind afgespeeld worden. Ook kun je YouTube Leanback verbinden met Facebook om zo automatisch updates van je vrienden op het scherm te krijgen. Andere functies zijn full-screen weergave, ‘one-click’ navigatie, het eenvoudig huren van films of TV shows, en een gepersonaliseerde weergave van video content. Bekijk de video na de break voor meer informatie over YouTube Leanback.

Video: YouTube Leanback

Om deze nieuwe eigenschap te kunnen gebruiken op de Denon 3D Blu-ray speler dienen gebruikers, terwijl verbonden met het internet, een online software update via het setup menu van de speler uit te voeren. Deze nieuwe firmware is gratis beschikbaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)