De Panasonic TX-P65VT30 moet voor een optimale 3D ervaring zorgen

21 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-TX-P65VT30E

We hebben het al vaker gehad over de grootte van een TV en dan vooral met betrekking tot 3D. Het kan voor de meest optimale 3D ervaring namelijk niet groot genoeg zijn. Hoe meer je gezichtsveld gevuld wordt met beeld, des te beter is de 3D ervaring. Kijk bijvoorbeeld naar een 3D film in de bioscoop en vervolgens thuis op een 42 inch 3D TV. De ervaring verandert drastisch.

Dit heeft Panasonic ook in de gaten want de TX-P65VT30 is het topmodel van het merk met een schermgrootte van maar liefst 65 inch. Volgens Panasonic moet de 65 inch VT30, wat een van de grootste 3D TV’s op de markt is, zorgen voor de beste 3D ervaring die je kunt wensen. Niet alleen dor de schermgrootte maar ook door het gebruik van de plasma techniek voor de optimale kleuren en zwartwaarden, en de actieve 3D techniek voor 3D in de hoogst mogelijke resolutie.

Daarnaast beschikt de VT30 serie over de nieuwste technieken wat betreft beeld- en audioweergave, zoals THX certificering, en zijn de modellen voorzien van het Panasonic Viera Connect Smart TV platform en de Viera Connect Market. Het 65 inch model hebben we nog niet mogen aanschouwen, maar het 50 inch model hebben we reeds aan een review onderworpen. Benieuwd naar onze ervaringen? Bekijk de review.

De TX-P65VT30 is in Nederland (online) te koop voor een prijs vanaf 3.199,00 euro. Onderstaand vind je de actuele laagste prijzen. Mocht je willen gaan voor een kleiner model is de VT30 serie ook te verkrijgen in een 42 inch, 50 inch en 55 inch formaat.

Reacties (0)