Gesponsord Beeld Oled tv's Gesponsord door Philips

Compromisloos filmplezier met Philips OLED+

12 oktober 2020 5 Minuten 0 Reacties
Philips OLED935 5

De Philips OLED+ toestellen zijn het neusje van de zalm. Meer prachtig beeld, meer indrukwekkend geluid. Ze bieden modern gebruiksgemak en zijn een vleugje stijlvol Europees ontwerp in je woonkamer.

OLED voor het perfecte zwart

De beste beeldkwaliteit kan je enkel leveren met de beste basisprestaties. Daarvoor gebruikt Philips OLED-technologie. Elke pixel op een OLED-scherm geeft zelf licht, en kan onafhankelijk van alle andere pixels aan of uit geschakeld worden. Staat een pixel uit, dan geeft hij helemaal geen licht, hij is perfect zwart. Zo creëert een OLED-scherm de meest intense contrasten die je beelden een natuurlijke, bijna tastbare diepte geven. OLED-schermen hebben een zeer brede kijkhoek, zodat ook wie niet perfect recht voor het scherm zit van het beste beeld geniet.

Top beeldverwerking

Omdat we steeds meer verschillende beeldbronnen gebruiken neemt het belang van een goede beeldverwerking aanzienlijk toe. Want voor het beste resultaat moet elke bron een specifieke, op maat gemaakte behandeling krijgen. Daarvoor zet Philips zijn 4e-generatie P5-processor met AI Intelligent Dual Picture Engine in. Deze beeldprocessor gebruikt AI-software om elk beeld te categoriseren en de bewerkingen aan te passen. Zelfs in één beeld kan de processor verschillende regio’s ontdekken die elk een andere behandeling vereisen. Zo optimaliseert hij detail op de meest natuurlijke wijze. Maar ook hinderlijke beeldfouten zoals ongewenste kleurbanden in zachte kleurgradiënten werkt hij netjes weg zonder detail te verbergen.

De nieuwe processor beschikt ook over een gloednieuw, uniek anti-inbrandsysteem. Hij detecteert statische logo’s of beeldelementen zoals de interface van games op zeer nauwkeurige wijze. Die onderdelen van het beeld dimt hij dan om inbranden te vermijden. Zo wordt je OLED-tv optimaal beschermd.

Advertentie

De OLED+ 935 ondersteunt HDR10, HLG, Dolby Vision én HDR10+, zodat je altijd van de beste HDR-kwaliteit geniet.

Betoverende klanken

OLED+, dat is niet alleen beeld om van te smullen, maar ook geluid dat je in vervoering brengt. De luidsprekerbalk onderaan de OLED+ 935 draagt de handtekening van Bowers & Wilkins, de gerenommeerde Britse luidsprekerfabrikant. Zij ontwierpen de revolutionaire geluidsoplossing die Dolby Atmos speakers combineert met de Bowers & Wilkins Tweeter-on-Top. De OLED+ 935 is een unieke televisie die top geluidsprestaties levert voor zowel film, muziek als games.

Hij gebruikt een 3.1.2 kanaalconfiguratie. De drie kanalen vooraan (links, center en rechts) gebruiken 19mm titanium tweeters die mechanisch ontkoppeld zijn van de behuizing voor het helderste geluid, en vier 50mm midrange drivers. Het baskanaal wordt verzorgd door een 100mm x 65mm racetrack-stijl subwoofer. De centrale tweeter gebruikt bovendien het iconische Tweeter-on-Top ontwerp. De tweeter wordt buiten het luidsprekerkabinet geplaatst om zoveel mogelijk storende invloeden te vermijden, en een zo zuiver mogelijke klank te produceren. Twee opwaarts gerichte 50mm staan in voor de Dolby Atmos ondersteuning.

Afgewerkt tot in de puntjes

Of hij nu aan staat of uit staat, een Philips OLED+ toestel ziet er fantastisch. Europese designprincipes staan garant voor een stijlvolle esthetiek en premium materialen. De OLED+ 935 heeft een grijsblauw metallic stalen frame. De standaard voor de luidsprekerbalk is uitgevoerd in donker chroom. De luidsprekerbalk zelf is afgewerkt met een aluminium micromesh bovenaan en Kvadrat akoestisch transparante luidsprekerstof aan de voor- en zijkant. Aan alle details is gedacht, de slanke afstandsbediening is verlicht en heeft een rug van Muirhead Schots kwaliteitsleder.

De magische sfeer van Ambilight

De Philips OLED+ 935 is uitgerust me vierzijdige Ambilight, een troef die alleen Philips je kan bieden. De slimme leds rondom de rand van de televisie schijnen op de wand een kleurrijke gloed die perfect gesynchroniseerd is met de actie op het scherm. De kamer baadt zo in de sfeer van de film. Je kunt Ambilight uitgebreid configureren. Kies voor een relaxte ervaring voor je films of juist een intense ervaring voor je games. En Ambilight kan nog veel meer. Gebruik het om een lichtshow te creëren wanneer je muziek speelt, of gebruik het als sfeerlicht. Wordt wakker met hrt Ambilight zonsopgangalarm, of laat je in slaap wiegen door de Ambisleep functie. Voor nog meer sfeer kan je Ambilight koppelen aan Philips Hue lampen, of met de nieuwste draadloze luidsprekers van Philips.

Een onuitputtelijke voorraad entertainment

Dankzij Android TV is er altijd iets leuks te beleven. In de Google Play Store en Philips App Gallery vind je een enorm aanbod films, tv-series, muziek en games. Maak je keuze in het aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en veel meer. Volg je favoriete YouTubers. Beluister al je playlists via Spotify of Deezer. Dankzij de ingebouwde Chromecast kan je in je content bladeren op je smartphone en geniet je er van op je tv met één klik. Deze slimme tv’s beschikken over een ingebouwde Google Assistant. Even iets opzoeken? Vraag het gewoon aan je tv. Bovendien kan je niet alleen zoekopdrachten inspreken, maar ook alle Google Home compatible apparaten met je stem bedienen.

Blikvanger!

Op zoek naar een tv met een unieke uitstraling? De Philips OLED+ 984 zal een echte blikvanger zijn in de woonkamer. Een tv-meubel hoef je niet te voorzien, het toestel staat immers op een elegante lichtmetalen vloerstand. Zijn opvallendste kenmerk? De grote luidsprekerbalk, ontworpen door Bowers & Wilkins, die onder het scherm lijkt te zweven. De hoogwaardige Kvadrat luidsprekerstof verbergt een 3.0 luidsprekersysteem, met ruime 100mm mid/bas drivers. Centraal op de luidsprekerbalk staat de Tweeter-On-Top. Het kamerbrede geluid sleept je mee in de sfeer van de film en zorgt voor een betoverende muziekervaring. Natuurlijk is ook dit toestel uitgerust met vierzijdige Ambilight, OLED beeldscherm, P5 beeldprocessor en Android TV.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)