Bluesound lanceert app voor Android tablets

16 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
Bluesound

Bluesound, het eerste draadloze digitale multi-room systeem dat High Resolution Audio ondersteunt, is nu beschikbaar als app voor de Android tablets en de Amazon Kindle Fire. Hiermee kunnen gebruikers van de audiosystemen overal in huis eenvoudig en draadloos naar muziek van hoge kwaliteit luisteren.

Het ontwerp van de nieuwe Bluesound Controller App is specifiek uitgebreid en ontworpen voor Android tablets en Kindle Fire om overeen te komen met de huidige gebruikersinterface van de Android smartphone. Gebruikers van een Android tablet en Kindle Fire kunnen nu hun muziekbibliotheek beheren in portret- én landschapsmodus, en dat draadloos vanaf elke plek in huis. De Bluesound Controller App is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de Google Play Store en op Amazon.com.

Bluesound is nu beschikbaar op s ‘werelds meest populaire mobiele apparaten, in meer dan 15 landen, en zal naar eigen zeggen continu blijven bouwen aan de ultieme luisterervaring, met muziek en live radio-uitzendingen via Deezer, HIGHRESAUDIO, JUKE, Qobuz, Rdio, Slacker Radio, Spotify Connect, TuneIn and WiMP.

Reacties (0)