Black Friday actie PlatteTV: korting op honderden TV- en audioproducten (ADV)

27 november 2019 1 Minuut 1 Reacties
PlatteTV Black Friday

Net als vele andere winkels speelt ook PlatteTV.nl in op de Black Friday-trend. De inmiddels flink gegroeide keten met diverse tv- en audiowinkels komt echter niet met zomaar een paar leuke deals. Sterker nog; bij PlatteTV kun je extreme korting op honderden producten verwachten waardoor je in de periode rondom Black Friday altijd en gegarandeerd de beste deal krijgt.

Black Friday bij PlatteTV.nl

PlatteTV.nl heeft een actiepagina voor Black Friday opgezet waar je komende vrijdag honderden interessante aanbiedingen op het gebied van televisie en audio kunt vinden. Tussen het grote aantal deals met hoge kortingen zit voor ieder wat wils, maar mocht dat niet zo zijn dan loont het om sowieso contact op te nemen met PlatteTV aangezien de winkel ook tijdens de Black Friday-periode de laagste prijs ten opzichte van alle officiële dealers garandeert.

Alle bekende merken op het gebied van tv en audio doen aan de actie van PlatteTV.nl mee, waaronder ook Samsung LG, Sony, Philips, Sonos, Denon en Yamaha. Je kunt dus flinke kortingen verwachten op onder meer oled-televisies, qled-televisies, soundbars, receivers, luidsprekers en nog veel meer.

Ben je geïnteresseerd in de aanbiedingen van PlatteTV? Dan kun je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de exclusieve Black Friday-deals.

Advertentie

Nu al de beste deal?

Voor iedereen die echt niet kan wachten tot Black Friday en de drukte voor wil zijn, is het mogelijk om vanaf nu al een Black Friday-deal te maken. Hiervoor hoef je alleen maar contact met PlatteTV.nl op te nemen via de chat, mail of kom langs in één van de 10 winkels.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Vanvelthemjeanmarie

Vanvelthemjeanmarie
19 januari 2020 om 11:07

Graag aub tweede hands muziek rerciever prijs grt jm van VELTHEM

Inloggen