Bang & Olufsen lanceert 48-inch oled tv met soundbar voor 5.599 euro

19 november 2020 1 Minuut 1 Reacties
Bang Olufsen Beovision contour 2

Bang & Olufsen lanceert met de Beovision Contour zijn eerste 48-inch oled-televisie, voorzien van een ingebouwde soundbar.

Als je in de veronderstelling bent dat met de komst van kleinere oled tv’s ook de prijzen dalen dan is het een goed idee dit aanbod van Bang & Olufsen even over te slaan. De fabrikant komt namelijk met een 48-inch oled tv die je voor 5.599 euro aan kunt schaffen. Maar goed, daarvoor krijg je dan ook een premium design met een premium soundbar.

De Bang & Olufsen Beovision Contour is de eerste 48-inch oled tv van de Deense fabrikant. Dit model beschikt over dezelfde specificaties als de 48-inch CX-serie oled tv van LG, die voor zo’n 1.700 euro gekocht kan worden. Zo krijg je de 4K-resolutie, HDMI 2.1-poorten, de A9 gen 3-processor en ondersteuning voor Dolby Vision, Dolby Vision IQ en Dolby Atmos.Maar, waarom dan dat prijskaartje van 5.599 euro? Dat komt door alle aanpassingen en toevoegingen die Bang & Olufsen gedaan heeft. De tv is voorzien van een ingebouwde soundbar die over drie kanalen met 11 drivers beschikt (links, rechts en midden) en ondersteuning biedt voor Dolby Atmos. Ook komt de soundbar met ondersteuning voor AirPlay 2, Chromecast, Beolink en bluetooth.

Het design speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. De televisie staat op chique voet die aansluit op een chique frame. Je kunt hiervoor kiezen uit een zilver en aluminium, goud en aluminium, en zwart en aluminium afwerking. Ook de cover voor de speakers kan naar eigen smaak aangepast worden. Je kunt de 180 graden draaibare voet gebruiken of de tv aan de muur hangen.

Vanaf februari kun je naar de winkel voor de Bang & Olufsen Beovision Contour, maar vergeet niet van te voren even langs de bank te gaan om je spaarrekening te plunderen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Ludo

Ludo
25 november 2020 om 07:05

Waarom zijn de 48 inch oled tv’s zo duur. Ik ben in de markt om een 48 inch oled te kopen maar met deze prijzen blijf ik nog even met mijn 49 inch Samsung quantum dot.

Inloggen