‘Apple wil 55-inch en 65-inch 4K Ultra HD displays van LG kopen’

18 juli 2013 1 Minuut 1 Reacties
Apple-hdtv

Er gaan al maanden geruchten over de komst van een Apple lcd tv maar tot op heden heeft het bedrijf zelf nog niks officieel bekendgemaakt. Deze week laaien de geruchten weer op want Apple zou interesse hebben in 4K Ultra HD displays die door LG geproduceerd worden.

Digitimes weet te melden dat bronnen bij toeleveranciers aangeven dat Apple momenteel in gesprek is met LG voor de levering van 4K Ultra HD panelen. LG heeft deze panelen reeds in productie, onder meer voor de eigen 55-inch en 65-inch 4K tv’s die het bedrijf onlangs lanceerde. Apple zou echter nog in onderhandeling zijn met LG en dus nog geen definitieve orders geplaatst hebben. Het bedrijf zou zelfs Sharp nog als leverancier voor de eerste tv van het bedrijf overwegen.

Het is allemaal gebaseerd op geruchten maar als we deze even geloven dan wordt Apple’s eerste tv uitgerust met een aangepaste versie van het iOS besturingssysteem en integratie van Siri voor spraakbediening. Ook zou het Amerikaanse bedrijf gebruikmaken van een iTunes voor het aanbod van content, mogelijk zelfs met een eigen tv-dienst. Eerder deze week gingen er geruchten dat Apple consumenten tegen een betaling zelfs commercials wil laten overslaan. De Apple hdtv zou volgens de meest recente geruchten ergens in 2014 worden gelanceerd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

angelo

angelo
02 februari 2015 om 16:25

ik wil een kopen voor apple itv hoe veel kost? waar is bestellen.
laat me weten als wat een informatie, dat is apple itv.

vriendelijk

Inloggen