Apple Smart TV prototype in ontwikkeling volgens insiders

25 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
Apple-TV

Er zijn weer geruchten opgedoken over een Apple HDTV, deze keer vanuit de leveranciers van Apple. Volgens Katy Huberty, analist van Morgan Stanley, hebben checks in Azië aangetoond dat Apple druk bezig is met de ontwikkeling van een Smart TV prototype. Ze voorspelt ook nog dat deze TV in 2013 ongeveer 1 procent marktaandeel van de globale TV markt zal hebben.

Wat de Apple Smart TV exact zal inhouden is niet bekend, maar het is niet de eerste keer dat we horen over een TV van Apple. Er gingen al geruchten de rond dat Apple 3.9 miljard dollar geinvesteerd zou hebben in displays, waaronder grote displays voor HDTV’s. Andere analisten voorspellen weer een release van een lijn nieuwe in 2012.

Een richting waar we waarschijnlijk in moeten zoeken is het integreren van de belangrijkste functies van Apple TV, met elementen van de iPad 2. Dit zou vanzelfsprekend video streaming, audio en afbeeldingen en video-on-demand functie inhouden. Ook kunnen we de App Store verwachten op een flatscreen TV en FaceTime video gesprekken via een geïntegreerde webcam. Het is allemaal mogelijk..

Reacties (0)