AOC lanceert nieuwe XXL monitor in de Professional serie

25 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
AOC-m2752Pqu

AOC lanceert vandaag een nieuwe XXL monitor in de Professional lijn, uitgerust met ergonomische functies. Deze m2752Pqu LCD monitor is voorzien van een AMVA-scherm met een hoogwaardige beeldkwaliteit, LED achtergrondverlichting, een schermformaat van 68,6 cm (27 inch) en is gericht op de professionele gebruiker.

AOC m2752Pqu monitor

De m2752Pqu is voorzien van een AMVA scherm. AMVA is een beeldschermtechnologie die een hoog contrast en een hoge kleurstabiliteit moet bieden, met kijkhoeken tot 178° (verticaal en horizontaal). Dit schermtype is dus geschikt voor geavanceerde grafische toepassingen en heeft als extra voordeel dat meerdere personen gelijktijdig naar een helder beeld zonder kleurverschuiving kunnen kijken. De monitor is 110 mm in hoogte verstelbaar, heeft kantel- en draaifuncties, en biedt daarmee ergonomische functies voor een gezonde houding. Met de kantelfunctie kun je het scherm binnen enkele seconden draaien van staand naar liggend, waardoor je lange documenten beter kunt lezen en afbeeldingen handiger kunt bewerken.

De m2752Pqu monitor beschikt verder onder meer over een 27 inch display, Full HD resolutie met 1920 x 1080 pixels, een beeldverhouding van 16:9, een standaard contrastverhouding van 1000:1 (dynamisch: 20.000.000:1), een helderheid van 300 cd/m² en een korte responstijd. Qua aansluitingen is de monitor voorzien van VGA, DVI-D en HDMI aansluitingen en een Display Port. Dankzij de geïntegreerde USB-hub met vier poorten kunnen talloze USB-apparaten zoals harde schijven, digitale camera’s of opslagmedia op hetzelfde moment worden aangesloten. Ook is de monitor voorzien van ingebouwde speakers.

De monitor verbruikt 50 watt in de standaardmodus. Door het lage energieverbruik voldoet het model aan diverse internationale normen met betrekking tot energiebesparing, zoals TCO 5.0 en EPEAT Silver.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De AOC m2752Pqu is verkrijgbaar vanaf oktober voor een adviesprijs van 319 euro.

Reacties (0)