Analisten verwachten Apple HDTV en Apple cloud video service

14 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
apple-tv

De speculaties over wat Apple en Steve Jobs allemaal van plan zijn zal nooit eindigen en zo gaan ook de geruchten over een mogelijke HDTV gewoon door. Zo denkt analist Peter Misek te weten wat het volgende revolutionaire product is dat Apple brengt. Misek denkt dat Apple's product video net zo zal doen veranderen als dat iTunes muziek deed veranderen.


De speculaties over wat Apple en Steve Jobs allemaal van plan zijn zal nooit eindigen en zo gaan ook de geruchten over een mogelijke HDTV gewoon door. Zo denkt analist Peter Misek te weten wat het volgende revolutionaire product is dat Apple brengt. Misek denkt dat Apple’s product video net zo zal doen veranderen als dat iTunes muziek deed veranderen.

Misek doet deze uitspraken na weken van onderzoek en gesprekken met ontwikkelaars en content partners van Apple’s plannen. De analist geeft aan te weten dat Apple een data center heeft geopend of snel zal openen in North Carolina en dat de fabrikant bezig is met onderhandelingen voor meer data centers over de hele wereld. Dit alles zou volgens Misek wijzen naar een ding; Apple is bezig met een cloud video service. Volgens hem zal de service samengaan met een nieuwe TV of mogelijk een nieuwe set-top-box.

Advertentie

Een andere analist, genaamd Brian White, heeft vandaag eenzelfde conclusie gepubliceerd. Volgens White zou Apple dit jaar nog een HDTV kunnen lanceren en zo de concurrentie aan kunnen gaan in deze miljarden markt. Maar, volgens White is het niet zomaar een HDTV maar een Smart TV, met complete internet (en dus video streaming) integratie. Weer een andere analist, Gene Muster, verwacht dat de prijs van deze Apple Smart TV rond de 2.000 dollar zal liggen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)