Deze alles-in-één projector kan je home cinema-systeem vervangen

31 oktober 2016 1 Minuut 1 Reacties
xgimi-h1

De H1 projector projecteert een beeld van maximaal 300-inch op je muur of scherm en beschikt over een bluetooth-speaker.

De soundbar is nog altijd immens populair door het compacte formaat en het kleine aantal benodigde kabels, maar er zijn ook andere oplossingen om met minimale middelen een home cinema-systeem in te richten. Neem bijvoorbeeld deze alles-in-één H1-projector van XGIMI.

Voor een compleet home cinema-systeem van goede kwaliteit heb je een tv of projector, een aantal speakers en een versterker of receiver nodig. De H1 is dit echter allemaal in één. De beamer projecteert het beeld op je muur of scherm en beschikt over een bluetooth-speaker.

De H1 draait op Android en is voorzien van een quadcore 1.75GHz processor met 3GB aan werkgeheugen. Het apparaat ondersteuning 60fps Ultra HD-materiaal en kan een beeld van 300-inch op elk oppervlak in full hd-projecteren. 2D-materiaal kan naar 3D omgezet worden maar 4K-materiaal wordt naar full hd teruggezet.

Advertentie

Verder is de H1 uitgerust met een 45mm speaker van Harman Kardon die ook gebruikt kan worden als stand-alone bluetooth-speaker. De projector kan bediend worden met een bijbehorende app of de meegeleverde bluetooth-afstandsbediening. Het is een leuke alles-in-één optie maar een surround-ervaring hoef je niet te verwachten en of de projector zich kan meten met traditionele modellen is nog maar de vraag.

De H1 is op crowdfundingplatform Indiego te vinden, waar het product al vijfmaal het doel van 100.000 dollar overschreden heeft. Voor 699 dollar kun je zelf een exemplaar reserveren.

Reacties (1)