Alle oled tv’s, lcd led tv’s, blu-ray spelers en soundbars voor 2020 in één overzicht

23 januari 2020 1 Minuut 3 Reacties
Samsung Q950TS CES2020 1

In het 2020 homecinema overzicht vind je alle televisies, Blu-ray spelers, audiosystemen en home cinema-systemen die dit jaar in Nederland verschijnen, inclusief specificaties, foto’s en prijzen.

2020 is begonnen en dat betekent traditiegetrouw dat we ons kunnen opmaken voor de nieuwe homecinema line-ups van alle grote fabrikanten. Onder meer Samsung, Panasonic, LG, Sony en Philips hebben begin deze maand een deel van hun nieuwste oled tv’s, lcd led-tv’s, blu-ray spelers, homecinema-systemen en andere av-producten gepresenteerd. En ook de komende weken en maanden verwachten we meer mooie aankondigingen. Wij pakken ook dit jaar weer alles samen in één overzicht, zodat je niks hoeft te missen.

Hoewel nog niet alle producten die we dit jaar in Nederland kunnen verwachten bekend zijn, veel van de specificaties nog ontbreken en van nog maar weinig producten een prijs bekend is hebben we ons 2020 homecinema overzicht al aangemaakt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle oled-televisies, lcd led-televisies, (Ultra HD) blu-ray spelers, soundbars, audiosystemen en speakers die dit jaar in Nederland en België verschijnen, inclusief specificaties, foto’s, de adviesprijzen en de laagste prijzen van dat moment (wanneer beschikbaar).

Het 2020 homecinema overzicht wordt de komende weken door ons bijgewerkt, aan de hand van informatie die de Nederlandse vertegenwoordigers van de betreffende fabrikanten aan ons geven. We proberen je zo snel mogelijk te voorzien van alle homecinema-producten met lanceerdata, specificaties en prijzen. Neem nu een kijkje in het 2020 homecinema overzicht en houd deze pagina ook dit jaar weer goed in de gaten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Pieter

Pieter
24 januari 2020 om 16:13

Wil smartphone op lg tv aansluiten lukt niet

Inloggen
DAVI

DAVI
24 januari 2020 om 23:17

Sector twee, over…

Inloggen
Dennis.G

Dennis.G
25 januari 2020 om 15:27

Pieter,

heb je LG Tv SmartShare app op jouw telefoon staan? Daarna de smartphone koppelen aan je Tv.

Inloggen