Afstandsbediening van OnePlus TV opgedoken

12 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus-Logo

De mogelijke afstandsbediening van de aankomende OnePlus TV is opgedoken in een database voor bluetoothproducten. Dit betekent waarschijnlijk dat we binnenkort de aankondiging van de televisie kunnen verwachten, waar we al een tijdje niets over gehoord hebben.

Afstandsbediening van OnePlus TV

Donderdag is er een certificatiepagina live gegaan waarop we mogelijk de afstandsbediening van de OnePlus TV kunnen zien. Natuurlijk kan zo’n afstandsbediening voor een aantal andere apparaten bedoeld zijn, maar de kans is vrij groot dat de accessoire voor de tv bedoeld is aangezien OnePlus in het verleden al heeft laten weten aan zo’n tv te werken. Sinds de eerste opmerking over het apparaat heeft het bedrijf echter niets meer losgelaten over zijn eerste televisie; dit is dan ook het eerste teken van leven sindsdien.

Mogelijk betekent dit ook dat we binnenkort de presentatie van de televisie kunnen verwachten. Meestal kondigt de Chinese smartphonemaker in oktober zijn nieuwe smartphones aan voor het najaar, en de kans is aanwezig dat tegen die tijd ook de televisie gepresenteerd wordt. Volgens bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van OnePlus, “laat de tv niet lang meer op zich wachten”. Dit najaar worden in elk geval de opvolgers van de OnePlus 7 Pro en de OnePlus 7 aangekondigd door de fabrikant.

Reacties (0)