50 inch Panasonic 3D Plasma TV gedemonstreerd

07 oktober 2009 1 Minuut 0 Reacties
panny-3d-display-ceatec09

Panasonic is momenteel een van de vele merken die veel aandacht besteden aan de 3D technologie. Op de Ceatec show in Japan heeft Panasonic voor de eerste keer haar 50 inch 3D Plasma TV getoond ter demonstratie en Engadget deed er verslag van;

Op het eerste gezicht is de 3D Plasma TV zeer dun, wat ook gelegen kan hebben aan de perfecte ophanging, en de kijkhoeken waren fantastisch. De brillen, daarentegen, vielen niet zo goed in de smaak en wekten nogal wat irritaties op. Een belangrijk punt van de brillen is dat ze nogal ver van je ogen af staan. Dit geeft brillen dragers wel gewoon de mogelijkheid om van 3D te genieten. Een gewone bril past er namelijk precies tussenin. Voor degenen zonder bril kan dit toch een irritatie zijn. Wat de beeldkwaliteit betreft was de TV op alle punten buitengewoon goed. Zo was de diepte perceptie zeer gemakkelijk waarneembaar en waren snelle beelden perfect en vloeiend. Toch valt het nu nog lastig te geloven dat een heel gezin in de toekomst 2 uur lang de brillen op zet om naar een film te kijken, maar wie weet?!

Het goede nieuws van Panasonic is wel dat ze beloven dat de 3D TV’s absoluut betaalbaar zullen zijn. Panasonic richt zich op volume, dus zouden de prijzen ‘laag’ moeten blijven.

Reacties (0)