3D foto weergave op de PS3 met Sony PlayMemories

21 september 2010 1 Minuut 0 Reacties
PS3

Sony introduceert PlayMemories, voor het snel en makkelijk weergeven van panoramische 3D foto’s via de PlayStation 3 (PS3) op een 3D Bravia TV of een andere TV met 3D ondersteuning. PlayMemories is een nieuwe toepassing voor PS3 waarmee stilstaande 3D beelden zijn te ordenen en weer te geven. Vanwege het snel groeiende assortiment van 3D fotocamera’s van verschillende merken is deze 3D weergave functie uiterst welkom.

 

Sony introduceert PlayMemories, voor het snel en makkelijk weergeven van panoramische 3D foto’s via de PlayStation 3 (PS3) op een  3D Bravia TV of een andere TV met 3D ondersteuning. PlayMemories is een nieuwe toepassing voor PS3 waarmee stilstaande 3D beelden zijn te ordenen en weer te geven. Vanwege het snel groeiende assortiment van 3D fotocamera’s van verschillende merken is deze 3D weergave functie uiterst welkom.

PlayMemories is gratis te downloaden van de PlayStation Store en biedt een compleet nieuwe ervaring voor PS3 gebruikers om hun verzameling van 2D en 3D foto’s te bekijken. Via de draadloze Dualshock 3- of Sixaxis-controller zijn de 3D foto’s eenvoudig te selecteren, in of uit te zoomen en van alle kanten te bekijken.

De 3D Sweep Panorama legt extra brede 3D scènes vast door de sluiterknop ingedrukt te houden en de camera te bewegen van de ene kant naar de andere. Het aanbod digitale fotocamera’s met 3D ondersteuning wordt voortdurend groter. Er zijn momenteel zeven Sony fotocamera’s die de 3D Sweep Panorama bieden. Dit zijn de Alpha NEX-5 en NEX-3, Cyber-shot WX5 en Cyber-shot TX9, plus de nieuwe Alpha 580 DSLR camera en de Alpha 55 en Alpha 33 Translucent Mirror Technologie camera’s.

Vanaf eind september 2010 is PlayMemories gratis te downloaden van PlayStation Store.

Reacties (0)