3D brillen, Touch Pen en Skype camera voor de Panasonic 2013 HDTV’s

07 maart 2013 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-3D-bril-2013

Eerder vandaag publiceerden we de prijzen van de Panasonic 2013 Viera HDTV's. Hoewel Panasonic bij alle modellen die over 3D weergave beschikken minimaal twee 3D brillen levert kunnen de nieuwe brillen ook los gekocht worden. Daarnaast komt Panasonic met een speciale Touch Pen waarbij op een plasma TV geschreven en getekend kan worden.

3D brillen

De 2013 Panasonic LED TV series met 3D weergave beschikken allemaal over de passieve 3D techniek. Hierdoor kun je gebruikmaken van de relatief goedkope en lichtere 3D brillen. Bij alle 3D LCD TV’s worden minimaal twee 3d brillen meegeleverd maar mocht je brillen los willen kopen komt Panasonic met de TY-EP3D20EB 3D bril die voor een prijs van 19,95 euro gekocht kan worden. De 2013 Panasonic plasma TV series met 3D weergave maken gebruik van de actieve 3D techniek en worden met minimaal twee actieve 3D brillen geleverd. De brillen kunnen echter ook los gekocht worden. De TY-ER3D4ME (medium) en de TY-ER3D4SE (small) hebben een adviesprijs van 99,95 euro.

Touch Pen

De nieuwe plasma TV’s van Panasonic beschikken over een extra feature die we niet eerder terugzagen bij modellen van de Japanse fabrikant. Zo is het mogelijk om met een speciale Touch Pen te tekenen en te schrijven op het scherm. Veeg bijvoorbeeld een foto van je tablet of smartphone naar de TV, teken er met de Touch Pen iets leuks op en stuur de foto terug naar je mobiele apparaat. De Touch Pen wordt alleen bij de ST60 serie modellen standaard geleverd. Voor de overige modellen is de pen (TY-TP10E) los te koop voor een prijs van 49,95 euro.

Skype camera

Voor de modellen (zowel LCD als plasma) die niet beschikken over een ingebouwde Skype-camera brengt Panasonic de accessoire ook los op de markt. Voor de TY-CC20W Skype camera moet 129,95 euro betaald worden.

Meer informatie

Meer informatie over de home cinema producten die Panasonic in 2013 lanceert kun je terecht in het 2013 home cinema overzicht.

Reacties (0)