Yamaha Relit: combinatie van muziek en sfeerverlichting

08 september 2014 2 Minuten 0 Reacties
yamaha-relit-serie

Yamaha wil met de Yamaha Relit-serie licht een geluid combineren in één apparaat en presenteert drie modellen om dat te bewerkstelligen. Je bedient de apparaten met een app, vanaf je smartphone of tablet.

Yamaha Relit

Yamaha geloof in een goede balans tussen luisteren en luieren als je kijkt naar de drie Lighting Audio Systems die het bedrijf heeft: De LSX-170, LSX-70 en de al eerder uitgebrachte LSX-700. De drie apparaten maken van de standaard boxen in huis prettig ogende sfeerverlichting. De Relit-serie wordt bediend via een app voor iOS- en Android-smartphones of -tablets. Langs die weg worden zowel de muziekstreaming als de lichtenscenering aangestuurd. De app beschikt eveneens over een timerfunctie, zodat Relit ’s morgens al muziek speelt – of ’s avonds bij thuiskomst met dat prettige licht.

De Relit RSX-170 is 360 graden Lighting Audio System dat gemakkelijk op een sideboard kan worden geplaatst en dat de de ruimte verlicht met een combinatie van licht en muziek.

De Relit LSX-70 biedt sfeervolle ‘kaarsverlichting’ en 360-graden-geluid, zowel binnen als buiten. Terwijl het binnen op het elektriciteitsnet kan worden aangesloten, zorgt de geïntegreerde accu voor lang plezier onderweg. Het 360-graden-soundconcept met twee luidsprekers zorgt daarbij voor een gelijkmatige verspreiding van het geluid. De leder-finish en metalen behuizing zorgen ervoor dat het past bij de andere Relit-apparaten.

Advertentie

De Relit LSX-700 wordt in huis aan de muur gehangen of in een hoek geplaatst. De wand dient als het ware als projectievlak voor het licht van het design-soundsysteem. Zowel de LED-verlichtingselementen als de luidsprekers gaan daarbij schuil achter de bespanning.

Prijs en beschikbaarheid

De Relit LSX-170 en LSX-70 zijn vanaf oktober verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is 499 euro voor de LSX-170, de LSX-70 kost 299 euro. De Relit LSX-700 is voor 599 euro al in de handel verkrijgbaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)