Yamaha lanceert YAS-103 soundbar met Bluetooth

19 februari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha-YAS-103

Afgelopen september introduceerde Yamaha de YSP-1400 en YAS-152 soundbar home cinema systemen. Deze week voegt de fabrikant wederom een soundbar aan het assortiment toe in de vorm van de YAS-103.

De Yamaha YAS-103 is een soundbar voor diegenen die een kleiner budget hebben maar wel van een hoogwaardige audiokwaliteit willen genieten. De speaker is voorzien van verschillende aansluitingen en technieken voor de weergave van audio, waaronder Bluetooth. Hierdoor kan muziek van elke met Bluetooth uitgeruste smartphone of tablet weergegeven worden.

Daarbij voegt Yamaha de mogelijkheid toe om de soundbar te bedienen middels de Home Theater Controller app. Deze gratis applicatie voor Android apparaten, de iPad en iPhone geeft de gebruiker de mogelijkheid om inputs te selecteren, surround modi aan te passen en andere instellingen te wijzigen.

De Yamaha YAS-103 beschikt over één HDMI-input waarmee bijvoorbeeld een Blu-ray speler aangesloten kan worden, één digitaal coaxiale ingang en een analoge input. Verder is de speaker voorzien van Air Surround Extreme surround sound-technologie, ondersteuning voor Dolby Digital en DTS surroundformaten, Yamaha’s Advanced Bass Extension Processing, twee ingebouwde subwoofers en ingebouwde infrarood-repeaters.

De nieuwe soundbar van Yamaha wordt deze maand op de markt verwacht en krijgt in de VS een adviesprijs van 299,95 dollar mee. De Nederlandse prijs en beschikbaarheid zijn nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)