Yamaha lanceert nieuwe home cinema sets en soundbars

05 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha-Restio

Yamaha heeft tijdens de IFA 2011 een aantal nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder twee soundbar systemen, een alles-in-één home cinema set en een zeer chique audiosysteem voor je digitale muziekbibliotheek. Het nieuwste soundbar systeem is de YAS101, een complete soundbar met geïntegreerde subwoofer en speakers aan elk uiteinde om de audio door de kamer te verspreiden.

Een stapje hoger vinden we de YHT-S401, de opvolger van de in 2009 gepresenteerde YHT-S400. Dit systeem, bestaande uit soundbar en een subwoofer, beschikt over Yamaha’s Air Surround Xtreme techniek om een realistisch 7.1 surround beeld weer te geven. De soundbar is het middelpunt van het systeem en kan zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden aan de muur. Hierbij krijg je drie HDMI inputs, één HDMI uitgang, 3D ondersteuning, een ARC (Audio Return Channel) mogelijkheid en een digitale iPod/iPhone verbinding.

Het alles-in-één home cinema systeem is de BDX-610, bestaande uit 5 luidsprekers en een subwoofer. De hoofdunit is een Blu-ray speler met geïntegreerde versterker en ook hier zijn HDMI, 3D ondersteuning en ARC terug te vinden. Daarnaast krijg je een USB aansluiting voor het verbinden van een draagbare muziekspeler of USB stick.

Reacties (0)