Yamaha introduceert RX-V373 AV receiver

15 maart 2012 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha-RX-V373

Yamaha heeft vandaag de eerste telg van de 2012 AV receiver familie gelanceerd in de vorm van de RX-V373. Deze AV receiver is een instapmodel voor de beginnende home cinema fan maar beschikt over een grote hoeveelheid aan extra features en functies zoals een directe aansluiting voor iPhone/iPod, 4K ondersteuning en 3D weergave.

De Yamaha RX-V373 is een 5.1-kanaals receiver en het instapmodel van de nieuwe RX-V serie voor 2012. De receiver beschikt onder meer over een USB poort aan de voorzijde om direct een iPod, iPhone of USB stick aan te sluiten, Yamaha’s YPAO systeem voor eenvoudige en automatische kalibratie, ondersteuning voor het doorsturen van 4K (Quad HD) materiaal, vier HDMI ingangen en één HDMI uitgang, en 3D en Audio Return Channel ondersteuning.

Verder ondersteunt de receiver de belangrijkste (HD) audioformaten, kun je middels een speciale ECO modus het energieverbruik terugbrengen met 20 procent, zijn er geavanceerde instellingen om de invoer voor de subwoofer aan te passen, en zorgen de SCENE modi ervoor dat andere apparatuur automatisch aangezet wordt wanneer nodig.

De Yamaha RX-V373 is inmiddels in de VS verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299,95 euro. Wanneer de receiver naar Nederland komt en regen welke prijs is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)