Video: de nieuwe Philips Fidelio B97 en WiFi speakers met DTS Play-Fi uitgelicht

03 september 2020 1 Minuut 3 Reacties
Philips soundbars 2020

Eerder deze week presenteerde TP Vision de tweede helft van zijn Philips av line-up voor 2020. Naast een nieuwe oled-televisie komt het bedrijf met twee premium Philips Fidelio soundbars en twee WiFi-speakers. De Fidelio B97 is het topmodel soundbar voor dit jaar en komt met draadloze speakers, terwijl de WiFi-speakers Ambilight-verlichting hebben als unieke feature. Wij waren exclusief bij de presentatie aanwezig en stellen de belangrijkste features en functies van de soundbars en WiFi-speakers voor in deze video.

De Philips Fidelio B97 en B95 zijn de nieuwste soundbars van het bedrijf, uitgerust met ondersteuning voor de nieuwste audiostandaarden. Zo kunnen ze Dolby Atmos, DTS:X en zelfs content met IMAX Enhanced weergeven. De B97 beschikt over surroundspeakers die aan de soundbar zelf gekoppeld kunnen worden om ze op te laden en eenmaal opgeladen achterin de kamer geplaatst kunnen worden voor draadloos surroundgeluid. De Fidelio B97 verschijnt deze maand voor een prijs van 1.199 euro.

De line-up WiFi-speakers bestaat uit de W6505 en W6205. Beide modellen beschikken over DTS Play-Fi voor het streamen van audio en kunnen dus ook draadloos met een Philips-televisie gekoppeld worden. Een unieke feature is de Ambilight-verlichting achterop de speakers, die mee kan spelen met de verlichting van je televisie. Daarnaast komen de speakers met spraakbediening, bluetooth en Spotify Connect. De W6205 kost 199 euro, terwijl de W6505 voor 299 euro te koop zal zijn.

Philips fidelio B97 soundbar
Lees ook

Review: Philips Fidelio B97 soundbar – Dolby Atmos met slimme satellieten

Reacties (3)