UPC vergroot testgroep voor Horizon mediabox

26 juni 2012 1 Minuut 0 Reacties
UPC-Horizon

Na de lancering van de nieuwe Horizon mediabox diverse malen uitgesteld te hebben lijkt het er nu op dat Liberty Global, het moederbedrijf van UPC, eindelijk vorderingen maakt. UPC heeft namelijk diverse klanten een uitnodiging verstuurd om deel te nemen aan het testtraject voor de Horizon mediabox. Deze klanten mogen de set-top-box twee maanden kosteloos testen.

Het lijkt te gaan om de laatste loodjes want in september zou Liberty Global volgens de laatste geruchten de Horizon tijdens de IBC broadcastbeurs willen presenteren. Volgens een woordvoerder van UPC wordt de groep mensen die de mediabox testen telkens iets groter waardoor de Horizon steeds meer tot leven komt. Liberty Global heeft hoge verwachtingen van het apparaat dat het middelpunt van het thuisnetwerk moet worden.

UPC Horizon mediabox

Zo introduceert het bedrijf middels de mediabox integratie met mobiele producten als tablets en smartphones zodat live TV kijken op deze apparaten mogelijk wordt. Daarnaast moet TV kijken in andere ruimten eenvoudiger worden, wordt er een eigen Smart TV platform met apps geïntroduceerd en kun je media delen met andere apparaten binnen je thuisnetwerk.

Horizon wordt toegevoegd aan het bestaande aanbod van digitale diensten en producten van de digitale TV provider. Klanten van UPC krijgen bij de introductie waarschijnlijk een aantrekkelijk upgrade-pakket aangeboden om het apparaat te mogen gebruiken. Meer informatie over de Horizon mediabox lees je in dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)