Ultimate Ears breidt line-up UE BOOM-speaker uit

03 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
ultimate-ears-ue-boom

Ultimate Ears introduceert vijf nieuwe kleuren voor zijn draadloze muziekspeler, de Ultimate Ears - UE BOOM, waardoor de draadloze bluetooth-speaker nu in elf kleuren verkrijgbaar is; naast een handvol limited edition speakers, zoals de onlangs aangekondigde Jettison Edition.

De vijf nieuwe kleuren zijn: Blue Steel: midnight blue skin met een grijze band en rode accenten; Superhero: royal blue skin met een levendige rode band en zwarte accenten; Aqua: zeeblauwe skin met een helder groene band en witte accenten; Citrus: fluorescerend gele skin met een witte band en groene accenten; Orchid: lavendel-kleurige skin met een witte band en rode accenten.

De UE BOOM is een mobiele draadloze speaker met een hoop verschillende functies die pogen ‘een nieuwe standaard leveren voor het luisteren naar muziek’, waar je ook bent. Die verschillende, handige functies zijn onder meer de alarm-functionaliteit, geluid op maat en EQ-opties en het koppelen van twee luidsprekers, de Double Up-functie, die geleverd worden via software-updates en beschikbaar zijn via de gratis UE BOOM-app voor iOS en Android.

Dankzij de cilindervorm van de speaker, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen, want volgens Logitech past de speaker gemakkelijk in iedere rugzak of waterfleshouder. Tevens is hij voorzien van een speciaal ontwikkelde akoestische skin die zowel water- als vlekbestendig is. Bekijk hieronder ook nog een video om te zien hoe snel je de speaker instelt.

Advertentie

De UE BOOM in de kleuren Blue Steel, Superhero, Aqua, Citrus en Orchid zullen naar verwachting vanaf september 2014 in Nederland beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 199,- euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)