Teufel presenteert luxe bluetoothspeaker MOTIV GO

20 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
Teufel MOTIV GO

Teufel heeft vandaag een nieuwe bluetoothspeaker gepresenteerd. De compacte stereoluidspreker MOTIV GO beschikt over twee fullrange drivers en twee passieve bassdrivers.

De Teufel MOTIV GO is een compacte bluetooth stereoluidspreker en beschikt over Teufel Dynamore-technologie om een wijds stereogeluidsbeeld te bieden. De speaker beschikt over bluetooth 5.0 en ondersteunt bluetooth aptX voor het streamen van muziek in hoge kwaliteit. Je speelt gemakkelijk muziek vanaf je smartphone via je favoriete streamingdiensten als Spotify, YouTube, Apple Music, Deezer en TuneIn. Je kunt de speaker overal mee naar toenemen door het compacte formaat, waarbij je niet bang hoeft te zijn voor een beetje water. De MOTIV GO heeft een spatwaterdichte behuizing (IPX5).

De speaker heeft een aluminium behuizing en beschikt over een 3,5mm-ingang. Bovenop dit model vinden we fysieke knoppen voor het afspelen, pauzeren, volgende, vorige, volume en het inschakelen van de Dynamore-technologie. De speaker heeft een batterijduur van 16 uur, maar kan ook gewoon tijdens het opladen aan de kabel gebruikt worden. Via de verbinding met je smartphone kun je ook gemakkelijk je favoriete stemassistent oproepen. De speaker beschikt over een microfoon aan boord en kan dus ook gebruikt worden voor telefoongesprekken.

Teufel MOTIV GO: Prijs en beschikbaarheid

De Teufel MOTIV Go is per direct beschikbaar in de kleuren zwart en zilver. De speaker heeft een verkoopadviesprijs van 249,99 euro. Later dit jaar wordt ook een opbergtas voor de speaker uitgebracht.

Lees meer over Teufel


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)