Teufel Mediadeck: een soundbar voor bij je computer

05 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Mediadeck

Teufel introduceert deze week de Mediadeck, een soundbar voor bij je computer. De Duitse fabrikant ziet dat de audiokwaliteit bij de tv steeds beter wordt maar dat deze bij de desktop of laptop achterblijft. De Mediadeck moet hier verandering in brengen.

Teufel Mediadeck

Teufels nieuwe luidsprekersysteem Mediadeck moet zelfs op het kleinste bureau voor een indrukwekkend geluid zorgen, aldus de fabrikant zelf. Computers worden aangesloten via een USB-kabel, een USB-hub en via de headsetpoort aan de achterkant is nog meer randapparatuur aan te sluiten. Hierdoor is de speaker ook geschikt als docking station voor laptops.

Tijdens het luisteren van muziek zijn een externe muis en toetsenbord aan te sluiten via de USB-poorten van het docking station en werken deze direct op de aangesloten laptop. Ter aanvulling op de USB-hub voor randapparatuur, is er nog een extra USB-poort voor het opladen van mobiele apparaten en een headset-poort.

De van aluminium gemaakte Mediadeck kan onder de pc-monitor worden geplaatst of worden gebruikt als oplaad- en multimediastation voor een laptop. De computer en de speaker kunnen met elkaar worden verbonden door middel van een USB-kabel. Wat betreft het geluid is het systeem opgebouwd uit een 3-wegsysteem met twee tweeters, twee midrange-drivers en een speciale luidspreker voor de lage tonen. De bediening vindt plaats middels met een draaiknop op de voorkant de Mediadeck en een LED-strip die het volume visualiseert.

Advertentie

Verkrijgbaarheid en prijs

De Mediadeck van Teufel is verkrijgbaar voor 399,99 euro via de website van Teufel. Bij het pakket zit een USB-kabel inbegrepen om een computer of laptop te connecten met de Mediadeck.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)