Teufel lanceert Impaq 3000 Blu-ray home cinema set

07 november 2010 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Impaq-3000

Teufel heeft deze week haar allereerste Blu-ray home cinema set gelanceerd, de Impaq 3000. Volgens Teufel moet deze combinatie van luidsprekers, receiver en Blu-ray speler een perfect afgestemd systeem bieden voor de consument. De Blu-ray speler zit ingebouwd in de receiver, wat het systeem een compact formaat meegeeft. Verder beschikt de de receiver/Blu-ray speler over twee HDMI ingangen en één HDMI uitgang. Volgens het merk moeten de 600 Watt aan vermogen voldoende zijn om een ruimte tot 30m2 gemakkelijk van een goede home cinema ervaring te voorzien. Qua features kan de Impaq 3000 overweg met Blu-ray Profile 2.0 en BD-Live en wordt SD materiaal met upscaling naar een 1080p resolutie gezet. Ook de meest recente HD audioformaten kunnen door het systeem gedecodeerd worden.

De IP 3000 SW subwoofer heeft een woofer van 200mm en moet de diepe klanken stevig ten gehore brengen. De vijf satelliet speakers zijn zeer compact en qua uitvoering indentiek. Ze hebben allen twee 8mm mid-range divers en een 19mm tweeter.

De Impaq 3000 home cinema set wordt door Teufel met een complete set kabels geleverd voor een prijs van 699,00 euro. Kijk op de website van Teufel voor meer informatie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)