Teufel lanceert de PhonoStation 1 voor liefhebbers van vinyl platen

01 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Phonostation-1

Audiospecialist Teufel heeft vandaag een handige gadget voor de liefhebber van vinyl platen gelanceerd in de vorm van de PhonoStation 1. Het aangename geluid van een vinyl plaat is nog steeds erg populiar. Het is vandaag de dag echter vaak lastig om de platenspeler met een stereo- of surround installatie te verbinden. Veel moderne apparaten beschikken niet meer over de voor een platenspeler noodzakelijke Phono-ingang.

Wanneer deze wel aanwezig is, bevat het geluid vaak veel ruis, is de bastoon zwak of klinkt het geluid te agressief. De PhonoStation 1 van Teufel biedt uitkomst: in een compacte (13,2 x 4,0 x 7,7 cm), zwarte behuizing presenteert de Phono-voorversterker zich als station tussen de platenspeler en de stereo- of home cinema installatie. Volgens Teufel moet de voorversterker een natuurlijk geluid, heldere weergave, volle bas en fijne hoge tonen weergeven. Daarnaast is het via een schakelaar aan de achterkant mogelijk eenvoudig tussen de stereo-cinch ingang voor MM of voor MC-systemen te schakelen. Een extra geaarde kabel wordt standaard meegeleverd.

Alle in- en uitgangen van de PhonoStation 1 zijn verguld en de stabiele metalen behuizing moet garant staan voor een optimale afscherming. De externe stroomaansluiting moet zorgen voor een stabiele stroomvoorziening met minimale speelruimte.

De Teufel PhonoStation 1 is per direct verkrijgbaar en kost 79,99 euro. Meer informatie, waaronder technische specificaties, is te vinden op de PhonoStation 1 productpagina op de website van Teufel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)