Teufel lanceert compacte VT 11 stereo speakers

13 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-VT-11

Audiofabrikant Teufel heeft haar VT 11 Stereo Set gelanceerd; een zeer compact setje speakers wat volgens Teufel een verrassend volwassen geluid produceert. Deze luidsprekers zijn ideaal voor de startende Hifi fan met een minimale vorm van luxe en een maximale vorm van techniek.

Volgens Teufel zijn de beste technieken in de luidsprekers verwerkt en is de buitenkant een puur zakelijk en strak jasje. Ook zijn de speakers zeer compact met een afmeting van slechts 20 x 15,6 x 26 cm. De VT 11 heeft een 130 mm mid-range woofer in een reflexbehuizing en een 25 mm tweeter. Verder zijn de luidsprekers voorzien van een afneembaar frontje en een degelijk aansluitpaneel voor kabels met een dikte tot 4 mm².

De VT 11 Speaker Set is voor vele situaties geschikt: als startersset, als upgrade van de speakers van een bestaand minisetje of als onderdeel van een Multi-room installatie. De nieuwe VT 11 Stereo Set is beschikbaar in het zwart en per direct verkrijgbaar via de Teufel online shop voor slechts 99,99 euro. Meer informatie, waaronder technische specificaties, is te vinden op de Teufel website.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)