Teufel introduceert TURN koptelefoon en ROCKSTER XS Bluetooth-speaker

12 november 2015 2 Minuten 0 Reacties
rockster-xs-set

Teufel presenteert deze week twee nieuwe gadgets voor de audio-liefhebbers: de over-ear koptelefoon TURN en de ROCKSTER XS; de handzame versie van de XXL Bluetooth-speaker ROCKSTER.

Over-ear koptelefoon TURN

De TURN is de krachtigste koptelefoon in het portfolio van Teufel. Aan het rechteroor van de robuuste koptelefoon bevindt zich een draaischijf waarmee tussen twee sound-modi geschakeld kan worden. In de normale stand is de weergave neutraal en gedetailleerd, in de bas booster stand krijgen de laagste tonen een extra krachtige boost. Verantwoordelijk voor deze dynamische klank zijn 40-mm-lineaire HD-drivers met neodym magneten.

Zelfs bij heftig meedansen op de muziek moet de TURN met een contactdruk van 300 gram nog stevig op het hoofd blijven zitten. Deze druk maakt zich echter niet bemerkbaar, omdat deze is verdeeld over de ruim geproportioneerde, zachte oorkussens. Een vulling van verschillende soorten schuimstof moet zorgen voor een ergonomische en een goed aansluitende pasvorm. De oorkussens zijn bovendien afneembaar en daardoor goed te reinigen. Een extra van de TURN is dat de kabel zowel links als rechts is aan te sluiten. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om een tweede koptelefoon in serie aan te sluiten. Zo kunnen twee personen tegelijkertijd van dezelfde muziek afkomstig van dezelfde bron genieten.

Portable Bluetooth speaker ROCKSTER XS

De ROCKSTER XS is de eerste Bluetooth speaker van Teufel voor de sportieve outdoorfun. De speaker heeft namelijk een robuuste behuizing van aluminium, kunststof en staal is afgewerkt met siliconen bumpers. Bovendien is de ROCKSTER XS spatwaterdicht en heeft een indoor- en outdoor geluidsmodus – in de normale modus speelt hij met een dynamische en krachtige bas, in de outdoormodus geeft hij nog een extra boost aan de hoge en middentonen voor nog meer volume.

Advertentie

Stereo Connect maakt het mogelijk om twee ROCKSTERS XS aan te sluiten en met Bluetooth met elkaar te verbinden. De Party-Modus koppelt twee smartphones of tablets met elkaar, waardoor men verschillende playlists met elkaar kan mixen. Ook is de ROCKSTER XS uitgerust met Bluetooth 4.0 met aptX-codec, NFC zorgt voor een makkelijke en snelle koppeling met smartphone of tablet.

Accessoires, prijs en beschikbaarheid

De koptelefoon TURN wordt geleverd met aansluitkabel en etui en is verkrijgbaar op teufelaudio.nl voor 199,99 euro. De ROCKSTER XS wordt geleverd met een USB kabel (80 cm) en stroomkabel en is verkrijgbaar op teufelaudio.nl voor 179,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)