Teufel Cubycon Impaq: Uitbreidbare 5.1-kanaals home cinema-set

07 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
Teufel Cubycon Impaq

Teufel introduceert vandaag een nieuw alles-in-één home cinema-systeem. De Duitse audiofabrikant komt met de Teufel Cubycon Impaq. Deze 5.1-kanaals set kan uitgebreid worden tot zeven speakers en biedt ondersteuning voor de hoge 4K Ultra HD-resolutie.

De Teufel Cubycon Impaq is een alles-in-één systeem, wat betekent dat je een Blu-ray speler, een versterker en speakers krijgt. De versterker van Texas Instruments moet zorgen voor vervormingsvrije klanken en een strakke nauwkeurigheid, en deze wordt gekoppeld met eenvoudig op te hangen satellietspeakers. De subwoofer wordt draadloos met het systeem verbonden. 

De subwoofer met drie bass-drivers wordt aangestuurd door een Class D-versterker, bereikt een grensfrequentie van 35 Hz (-3 dB) en schuif je zo onder de bank. De long-throw membranen moeten zorgen voor hoge en vervormingsvrije levels en een droge, precieze bas. De losse speakers van de Cubycon hebben een hoge efficiëntie (90 dB bij 2,83 V/ 1 M) en frequentie (100 dB/ 1 m). Hierdoor is de set ook geschikt voor grotere ruimtes. De set heeft een vermogen van 740 Watt.

De receiver kan verbonden worden met diverse componenten dankzij drie hdmi-poorten en daarnaast kan middels WiFi verbinding worden gemaakt met het thuisnetwerk. Ook beschikt de set over Bluetooth met NFC om audio vanaf je mobiele apparaten weer te geven en is er een fm-radio aanwezig. Via de usb-poort kan media vanaf een externe usb-stick afgespeeld worden. De Blu-ray-receiver biedt ondersteuning voor de Ultra HD-resolutie en kan hd-content naar de Ultra HD-resolutie omzetten.

Advertentie

De Teufels Cubycon Impaq is via de website van Teufel te koop voor een prijs van 1.799 euro.

Reacties (0)