Sound Kitchen Voorjaarsshow: goede muziek en geweldige hoofdtelefoons

20 april 2023 1 Minuut 0 Reacties
Sound-Kitchen-Store-Overview

Sound Kitchen nodigt je uit voor een weekend vol goede muziek, geweldige hoofdtelefoons en fantastische koffie in haar Rotterdamse winkel met prachtig uitzicht op de Euromast.

Sound Kitchen head-fi winkel en koffiebar is afgelopen december van start gegaan en heeft nu al een blijvende indruk gemaakt op vele bezoekers. In het weekend van 29/30 april zetten ze graag de deuren open voor iedereen. Leer de winkel en de merken kennen en geniet van de gastvrijheid! Op zaterdag zijn de geopend van 9:00 – 17:00 en zondag van 10:00 – 17:00 uur.

Sound Kitchen nodigt je uit om de wereld van in-ear monitors (IEM’s) te verkennen, met merken als Westone, Etymotc, 64 Audio, FIR en Campfre Audio. Ze hebben de primeur met de nieuwe Hifman Audivina studio hoofdtelefoon en Svanar in-ears en zullen hun brede assortment Bluetooth hoofdtelefoons presenteren, waaronder de nieuwe Mark Levinson nr. 5909 en prachtge Focal Bathys. Op zoek naar full size/bedrade hoofdtelefoons? Sound Kitchen heeft haar complete lijn ‘top-of-the-range’ modellen voor je klaar staan om te proberen.

Nog een reden om de winkel te bezoeken op 29/30 april: Sound Kitchen heeft alleen gedurende deze twee dagen aanbiedingen op uiteenlopende producten.

Sound Kitchen
Samuel Soesmanstraat 52
3015 GL Roterdam
www.the-soundkitchen.com
info@the-soundkitchen.com

Openingstjden:
Maandag t/m zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag 10:00 – 17:00

Reacties (0)