Sony XB12 is een water- en stofbestendige bluetooth-speaker

15 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
sony-xb12

Sony kondigt maandag een nieuwe water- en stofbestendige bluetooth-speaker aan in de vorm van de Sony XB12. De speaker verschijnt in zes kleuren en heeft een beloofde batterijduur van ongeveer zestien uur.

Dit is de Sony XB12

Sony heeft de compacte bluetooth-speaker Sony XB12 aangekondigd. Dat de speaker compact is, hoeft niet te betekenen dat het geluid niet vol is, belooft Sony. Er moet namelijk een krachtig geluid uit komen. De speaker produceert verder diepe bastonen dankzij de Extra Bass-functie en heeft een batterijlevensduur van ongeveer zestien uur. Bovendien is dit model water- en stofbestending dankzij een ip67-classificatie. De speaker kan zonder problemen in water worden ondergedompeld, en ook een regenbui moet geen probleem zijn.

Tevens kan de speaker meegenomen worden naar het bos of de woestijn, voor het geval je dat van plan was; de Sony XB12 blijft spelen, hoe stoffig de omgeving ook is. De XB12-speakers kunnen overigens ook draadloos met elkaar verbonden worden voor stereogeluid (zoals dat ook kan met oudere Sony-speakers met bluetooth). Met de meegeleverde polsriem kan de speaker overal mee naartoe. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, groen, paars en blauw en is in de Benelux te koop voor een adviesprijs van 60 euro. 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)