Sony onthult INZONE Buds draadloze game-oordopjes

11 oktober 2023 2 Minuten 0 Reacties
Sony INZONE Buds

Sony heeft INZONE Buds draadloze game-oordopjes aangekondigd. Deze oortjes bieden zowel pc- als consolegamers een meeslepende game-ervaring dankzij gepersonaliseerd geluid, een batterijlevensduur van 12 uur en een lage latentie. Deze oortjes wordt vergezeld door de INZONE H5 draadloze headset, die 28 uur ononderbroken gameplay biedt en zorgt voor comfort tijdens lange gamesessies.

Met 360 Spatial Sound op de INZONE Buds hoor je de richting en afstand van je tegenstander, zodat je de concurrentie altijd een stap voor bent. Sony heeft de INZONE Buds zo ontwikkeld dat ze een geluidsveld bieden dat helemaal op jou is afgestemd. Door niet alleen de vorm van het buitenoor te analyseren, maar ook de akoestische eigenschappen van de gehoorgang, bieden de oortjes een nauwkeuriger ruimtelijk geluid.

Met Sound Field Optimisation kun je een gepersonaliseerd hoorprofiel maken door foto’s van je oren te maken met de 360 Spatial Sound Personaliser smartphone app. De INZONE Buds kunnen worden geoptimaliseerd voor jouw gehoorgang met Sound Tone Personalisation. De oordopjes spelen testgeluiden af van driverunits en gebruiken feedbackmicrofoons om te meten hoe het geluid je gehoorgang vult. Op basis van de akoestische analyse wordt het geluid vervolgens gepersonaliseerd met behulp van de INZONE Hub PC-applicatie.

Dankzij de actieve ruisonderdrukking van Sony blokkeren de INZONE Buds achtergrondgeluiden. De nieuwe L1-processor met laag energieverbruik biedt een batterijlevensduur tot 12 uur in de hoofdtelefoon, met een totale batterijlevensduur tot 24 uur met de oplaadhouder. De INZONE Buds worden geleverd met een USB-C dongle-aansluiting die een latentie van minder dan 30 ms biedt.

De INZONE Buds zijn verkrijgbaar in twee kleuropties; zwart en wit

Sony INZONE H5

Met een lichtgewicht constructie, lagere zijdelingse druk en geavanceerde ruimtelijke weergave is de H5 klaar voor je langste gamesessie. De INZONE H5 heeft ook geavanceerde ruimtelijke weergave om je gefocust te houden op het spel, en een boommicrofoon om ervoor te zorgen dat je gehoord wordt.

Belangrijkste kenmerken INZONE H5

  • Draadloos: 2,4GHz draadloze verbinding.
  •  360-ruimtelijk geluid voor gamen: Precisie met 3D-geluidspositionering.
  • Eindeloos comfort: Lichtgewicht van 260 gram, zachte oorkussens en ontwerp met lage druk voor lange gamesessies.
  • Kristalheldere communicatie: AI-gebaseerde ruisonderdrukking en bidirectionele microfoon zorgen voor heldere gesprekken tijdens het gamen.
  • Batterijduur: 28 uur draadloos.
  • Bedraad: Optie voor 3,5 mm plug.

Reacties (0)