Sony lanceert nieuwe home cinema systemen

10 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
BDV-NF720-Sony

Sony introduceert naast vier nieuwe Blu-ray spelers ook acht nieuwe home cinema systemen. Alle systemen zijn uitgerust met een 3D Blu-ray speler, bieden daarnaast ook toegang tot een verscheidenheid aan online mogelijkheden middels Sony's Internet TV en Entertainment Network, en zijn volgens Sony de ideale partner voor een van de nieuwe LCD TV's van de fabrikant. 

De nieuwe home cinema systemen leveren volgens Sony een helder geluid met hoge dynamiek. Speciaal ontwikkelde software zorgt voor een consistente, comfortabele luisterervaring doordat automatisch plotselinge geluidspieken, zoals in luide reclamespotjes, aangepast wordt. Bovendien focust de optie zich op het geluidsniveau van de dialoog en niet op explosies of andere grote geluidseffecten, waardoor de dialoog altijd goed hoorbaar blijft.

Een ander kenmerk is de verbeterde automatische kalibratie, waardoor je kan genieten van een optimaal geluid, ongeacht waar je de luidsprekers hebt neergezet. Enkele systemen beschikken ook over draadloze achterluidsprekers waardoor de plaatsing nog eenvoudiger wordt. Bovendien zijn alle nieuwe NF-Series homecinema’s uitgerust met Magnetic Fluid-luidsprekers. Deze  luidsprekers leveren volgens Sony niet alleen een naadloos, distortievrij geluid, maar ze zijn ook energiezuiniger en compacter dan traditionele luidsprekers.

Verder beschikken de meeste home cinema systemen over geïntegreerd Wifi, toegang tot Sony’s online entertainment diensten, Internet TV toegang, de mogelijkheid om applicaties te downloaden, en ondersteuning voor HD audioformaten. Daarnaast is het eenvoudig bestanden te delen binnen je thuisnetwerk middels de nieuwe “throw”-functie. Hiermee kun je bestanden van je smartphone of tablet naar je home cinema systeem ‘gooien’. Ook ‘normale’ streaming van media vanaf een PC naar de home cinema sets is mogelijk.

Advertentie

De 2012 serie home cinema systemen bestaat uit de volgende modellen. Wanneer alle specificaties door Sony bekendgemaakt worden vullen we dit artikel aan.

  • BDV-EF220
  • BDV-EF420
  • BDV-E190
  • BDV-E290
  • BDV-NF620
  • BDV-NF720
  • BDV-N590
  • BDV-N890W

Reacties (0)