Sony introduceert de SRS-XB13: bluetoothspeaker met flinke bass

17 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Sony SRS-XB13

Sony heeft vandaag de nieuwe SRS-XB13 bluetoothspeaker aangekondigd. De compacte draagbare speaker moet volgens de fabrikant een kamervullend geluid bieden met een krachtige en diepe bass.

De speaker biedt volgens Sony volop volume. Een kamervullend geluid volop power is mogelijk dankzij Sony’s EXTRA BASS en de Sound Diffusion Processor. Een passieve radiator versterkt de lage tonen en geeft de bas een flinke boost. De Sound Diffusion Processor breidt dankzij DSP-technologie het geluid uit in de ruimte voor geluid dat ver weet re reiken. Je kunt ook twee SRS-XB13 speakers draadloos koppelen voor stereogeluid.

De nieuwe SRS-XB13 bluetoothspeaker is gemaakt om overal mee naar toe te nemen. De duurzame behuizing kan tegen een stootje, zodat je dit model overal mee naar toe kan nemen in je rugzak. Daarnaast is er een multiway strap aanwezig, waarmee je de speaker kunt ophangen waar je maar wilt. Het model is water- en stofbestendig en beschikt over een ip67-certificaat. Zo is het geen probleem om de speaker in de zomer naar het zwembad of de zee mee te nemen. Smartphones kunnen gemakkelijk gekoppeld worden middels Google Fast Pair-technologie. Er wordt direct verbinding gemaakt zodra de speaker is aangezet. De batterij gaat tot 16 uur mee en opladen kan middels usb-c.

Sony SRS-XB13 – Prijs en beschikbaarheid

De SRS-XB13 is vanaf april 2021 verkrijgbaar in de Benelux voor een prijs van 60 euro. Je kunt kiezen uit zes verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw, taupe, koraalroze, poederblauw en citroengeel.

Advertentie

Lees meer over Sony.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)