Sony introduceert CMT-G1iP en de CMT-G2NiP micro-hifi systemen

30 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
Sony-CMT-G1iP

Sony introduceert twee nieuwe micro-hifi systemen in de vorm van de CMT-G1iP en de CMT-G2NiP. Beide systemen bevatten onder andere Wifi connectiviteit voor streaming mogelijkheden, een USB aansluiting om media af te spelen, en een CD speler.

De micro-hifi systemen bieden verschillende mogelijkheden om muziek te beluisteren en dankzij de certificering ‘Made for iPod / iPhone’ is een iPod of iPhone eenvoudig aan te sluiten via USB. Ook een mp3 speler of USB stick is op de USB poort aan te sluiten om hier muziek van af te spelen. Daarnaast hebben de systemen een CD speler, FM/AM radio en zijn de luidsprekers in pianolak zwart gespoten. Het CMT-G2NiP micro-hifi systeem is verder uitgerust met Wifi connectiviteit waarmee je muziek kunt streamen naar toestellen met Wifi in andere delen van het huis. Met Apple AirPlay is muziek uit de persoonlijke iTunes-bibliotheek, iPod Touch, iPhone of iPad draadloos te luisteren op de Sony CMT-G2NiP.

Sony heeft de G-serie voorzien van de vernieuwende geometrische technologie die iedere vervorming door de versterker moet minimaliseren. De compacte luidsprekers zijn zo ontworpen om het hoofd te kunnen bieden aan het hoge uitgangsvermogen van de versterker. Door polyurethaanverf te gebruiken in plaats van goedkopere polyesterverf voor de luidspreker-coating, wordt nodeloze resonantie geminimaliseerd en wordt de luisterervaring verbeterd.

Sony heeft de inspiratie voor deze systemen gehaald uit de klassieke analoge hifisystemen. De hoofdunit is gemaakt van stevig aluminium en elegant afgewerkt. De bedieningsknoppen zijn in retrostijl. Het lichtgekleurde aluminium zorgt voor een opvallend contrast met de pianolak zwarte luidsprekers.

Advertentie

De CMT-G1iP is leverbaar vanaf augustus 2011 voor een adviesprijs van 400,00 euro. De CMT-G2NiP moet 500,00 euro gaan kosten en is leverbaar vanaf oktober.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)