Sonos komt tijdens CES 2019 mogelijk met vernieuwde Play:3-speaker

04 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Sonos Flex

Het zal niet lang meer duren tot Sonos met een nieuwe draadloze speaker komt. Het bedrijf heeft nu documenten ingediend bij de FCC voor een nieuw product. Daarin troffen we geen naam aan, maar wel een opvallende verwijzing naar een S18-satellietspeaker en wat details.

Sonos-speaker met Bluetooth

In de documenten die Sonos indiende bij de FCC staat onder meer dat de speaker ondersteuning biedt voor wifi en bluetooth. Mocht er daadwerkelijk ondersteuning zijn voor bluetooth, dan is dat voor het eerst bij het bedrijf. Dat lijkt niet voor muziekstreaming, maar wel voor het opzetten en instellen van het apparaat te zijn ingebouwd.

De entertainmentsite Variety stelt namelijk dat de nieuwe speaker voor gebruik samen met de Playbar-soundbar bedoeld is. De speaker zou specifiek ontworpen zijn om in combinatie met een Sonos-thuisbioscoopsysteem te gebruiken. Het zou dan kunnen dat het gaat om een nieuwe satellietspeaker die bedoeld is voor surround sound.

De site What Hifi denkt echter dat het anders zit. Daar speculeren de redacteuren dat Sonos tijdens zijn presentatie op de CES 2019 in Las Vegas komt met een nieuwe versie van een oudere speaker: de Play:3. De speaker van middenformaat in die serie werd in 2011 gelanceerd en ziet er ondertussen gedateerd uit, schrijft men op de site. Een nieuw ontwerp, compleet met aanraakknoppen en stemcontrole waar bijvoorbeeld de Sonos One van voorzien is, zou er zomaar kunnen komen.

Advertentie

Vermoedelijk zal het bedrijf tijdens zijn CES-presentatie meer details vrijgeven over het nog te presenteren apparaat.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)