Skullcandy breidt Indy True Wireless-lijn uit met Indy ANC

28 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
skullcandy-indy-anc

Skullcandy maakt bekend dat de Indy True Wireless-lijn uitgebreid wordt met een nieuwe set oordoppen, namelijk de Indy ANC.

De Skullcandy Indy ANC beschikken over active noise cancelling, oftewel actieve ruisonderdrukking. Dit is de eerste set oordoppen van de fabrikant die actieve ruisonderdrukking aanbiedt.

Skullcandy Indy ANC

De active noise cancelling-technologie zorgt samen met de aanpasbare Personal Sound via de Skullcandy-app voor een persoonlijke luisterervaring, speciaal aangepast naar het gehoor van de gebruiker. Je kunt in de app ook de juiste luistermodus kiezen, bijvoorbeeld de modus voor muziek, film of podcast.

De verbeterde fit van de Skullcandy Indy ANC, en de ‘ambient mode’, moeten meer comfort en gemak brengen. En met de mogelijkheid om elke earbud apart te gebruiken, heb je de volledige controle. Je hebt met de Indy ANC tot negentien uur aan luistertijd. Enkele van de andere eigenschappen zijn ipx4 water- en zweetresistentie, lag-free connection, Tile-tracking en een draadloze oplaadcase. Vooral de Tile-tracking kan handig zijn, voor wanneer je de oordoppen kwijtraakt.

Advertentie

In de Indy ANC zitten ook features van de voorgaande Indy-earbuds. De Indy ANC is vanaf 28 januari via Skullcandy.eu verkrijgbaar in de kleuren True Black en Chill Grey voor 119,99 euro.

Speciale vermelding voor de roze variant

Skullcandy startte in april 2020 een jaarprogramma om de geestelijke gezondheid onder jongeren, in het bijzonder de millenials en generatie Z, onder de aandacht te brengen. Het programma, genaamd Mood Boost, duurt twaalf maanden waarin iedere maand een andere ‘feel-good mood’ centraal staat om een positieve houding onder de aandacht te brengen, onder het groeiende aantal jongeren die met mentale problemen kampt. In februari staat de mood Feisty centraal. In die maand is de Indy ANC ook verkrijgbaar in de kleur Feisty Pink.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)