Sennheiser komt met nieuwe in-ears IE 100 Pro en IE 100 Pro Wireless

05 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Sennheiser IE 100 Pro Wireless

Sennheiser komt met nieuwe in-ears voor diegene die wat meer vereisen op het gebied van muziek. De IE 100 Pro en IE 100 Pro Wireless zijn dan ook ideaal voor mensen waar muziek het beroep of de passie is.

De IE 100 Pro in-ears zijn de opvolger van de IE 40 Pro. Ze moeten een natuurlijk, warm en haarfijn af te stelen monitoringgeluid bieden. De meegeleverde oordopjes van silicoon en geheugenschuim moeten zich helemaal aan je gehoorkanaal aanpassen en optimaal comfort bieden. De break-proof connector moet ervoor zorgen dat het kabeltje tijdens het optreden niet zomaar losschiet.

Optreden en luisteren met de IE 100 Pro Wireless

Ben je toch niet zo van het zelf optreden, maar wil je gewoon zelf muziek luisteren? Kies je voor de IE 100 Pro Wireless, dan kun je ook de meegeleverde bluetooth connector aansluiten en het standaardkabeltje unpluggen. Nu kun je gewoon zelf genieten van muziek met de bluetooth-verbinding. Je kunt deze oordoppen binnen anderhalf uur volledig opladen via usb-c.

De nieuwe serie in-ears zijn uitgerust met hetzelfde connectortype en slim interne kabelkanaal als bij de veel duurdere IE 400 Pro en de IE 500 Pro. De transducer- en frequentierespons nemen ze over van de voorganger IE 40 Pro.

“Door met één connectorplatform te werken, kunnen gebruikers nu gewoon hun favoriete kabeltje kiezen, los van het model dat ze bezitten,” zegt Gunnar Dirks. “Mensen met een IE 500 PRO kunnen bijvoorbeeld nu ook een IE PRO BT Connector aanschaffen om met hun professionele in-ears van draadloze muziek te genieten. Bovendien bieden we met de IE PRO Mono Cable nu ook een nieuwe broadcastoplossing aan.”

Prijs en beschikbaarheid

De Sennheiser IE 100 Pro en IE 100 Pro Wireless vallen qua prijs in een goedkoper segment dan de Sennheiser IE 400 Pro en IE 500 Pro. Waar die modellen al snel meer dan 300 euro kosten, daar kost de IE 100 Pro 99 euro en de draadloze variant 149 euro. Ze zijn beschikbaar in transparant, rood en zwart. Deze laatste komt met de bluetooth-connector om draadloos gewoon naar je favoriete muziek te luisteren.

Lees meer over Sennheiser.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)