Sennheiser introduceert CX 400 BT True Wireless oordopjes

01 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
Sennheiser CX 400 BT True Wireless groot

Sennheiser komt half september met nieuwe draadloze bluetooth-oordopjes met 7mm dynamische drivers. De nieuwe oordoppen hebben de naam Sennheiser CX 400 BT True Wireless. 

Sennheiser komt met nieuwe draadloze bluetooth-oordopjes met de naam CX 400 BT True Wireless. De nieuwe oortjes van Sennheiser komen met 7mm dynamic drivers die we ook zagen in de MOMENTUM True Wireless 2 earphones van eerder dit jaar. Dit akoestische systeem moet high-fidelity stereo leveren met een diepe bas en gedetailleerd geluid over alle lagen. Je kunt de oordoppen verder instellen met de Sennheiser Smart Control-app. Hier vind je ook een equalizer om het geluid verder naar je eigen smaak af te stellen. Er is ondersteuning voor codecs zoals SBC, AAC en aptX voor zowel Android- als iOS-apparaten.

Deze bluetooth 5.1-oordoppen van Sennheiser komen met touch controls, waarmee je niet alleen je muziek kunt bedienen of kunt bellen, maar ook toegang hebt tot stemassistenten zoals Google Assistant en Siri. Tijdens telefoongesprekken moeten de oortjes achtergrondgeluiden verminderen en stemmen versterken, zodat je altijd een helder gesprek kunt voeren. De Sennheiser CX 400 BT True Wireless gaat zeven uur mee op één lading en doordat je ze kan opladen in de meegeleverde case heb je tot twintig uur muziek tot je beschikking.

Prijs en beschikbaarheid

De Sennheiser CX 400BT True Wireless komt op 15 september in de kleuren wit en zwart op de markt. De verkoopadviesprijs van de draadloze oortjes is 199 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)